Undgå Madspild

Yvonne Luff Gottfredsen

Pris
kr. 167,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark.
Bogen giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt. Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålsalat om onsdagen. Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærtetapenade om torsdagen.  
Du får tips til at gøre det lettere for dig at spise sundt – uden løftede pegefingre – men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet.  
Bogen præsenterer dig for 4 ugers madplaner (5 af ugens 7 dage) inkl. indkøbslister og opskrifter på nemme, lækre og smagfulde retter til én person - gang op hvis I er flere. Ved at følge bogens madplaner og handle ind efter indkøbslisterne, vil der som udgangspunkt ingen madspild være, når de 4 uger er gået.
I Brug rub og stub kapitlet tryller du videre, hvis du har rester til overs fra madplanerne. Her bliver du introduceret for lækre og kreative opskrifter på at bruge rub og stub af dine rester uge for uge. Single-testpersonerne i bogen har handlet ind for mellem 1000-1300 kr. på en måned, hvor familier på 4 har handlet ind for mellem 3600-4000 kr. på en måned.

Kommentar

og tryl med dine rester

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 13/12-2017
ISBN13 9788797027707
Forlag Yvonne Luff Gottfredsen
Genre Kogebøger
Antal sider 192
Mål 252 × 175 × 16 mm
Vægt 745 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Martin Gjelstrup
Cover Illustrator Martin Gjelstrup
Foreword Author Selina Juul, Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
Photographer Michael Bring-Nielsen