Stress er også dit eget ansvar

Rikke Maj Thauer

Vejledende salgspris
kr. 299,00
Din pris
kr. 241,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har de seneste otte år lavet research på flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.   
Alt hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge og håndtere stress i hverdagen - både privat og på jobbet - får du leveret i bogen “ Stress er også dit eget ansvar”.   
Som læser får du indblik i en antistress-metode, der er opbygget over forskningsbaseret viden overført til erfaringsbaserede og konkrete værktøjer. Den giver dig mulighed for refleksion, som igen giver dig mulighed for at gå fra en livsstil, der skaber stress, til en antistress-livsstil, der opretholder en sund balance i din hverdag. Trin-for-trin får du at vide hvad du skal gøre - og hvornår du skal gøre det. Du bliver ført sikkert igennem en velafprøvet antistress-metode, som virker.   
Metoden arbejder med de emotionelle og kognitive centre i hjernen, således at du opnår en større selvindsigt omkring egne stress-symptomer og hvad som stresser dig, samt udvider dit handlerum i forhold til at gøre noget ved det.   
De erfaringer og analyser, som Rikke sammenfatter i denne bog, viser, at den korteste vej ud af stress er konkret viden, enkle værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.   
Og så tror Rikke fuldt og fast på, at stress i moderate mængder kan være sundt og forbedre det enkelte menneskes motivation og livsmod.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 26/03-2019
ISBN13 9788797112809
Forlag Thauer Publishing ApS
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 213
Mål 222 × 144 × 20 mm
Vægt 364 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk