Rolando Benito serien, nr. 12: Gadepræsten

Inger Gammelgaard Madsen

Vejledende salgspris
kr. 249,00
Din pris
kr. 183,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Nogle juniorspejdere finder en død kvinde i et hus i Lisbjerg Skov. Hendes ansigt er slået til ukendelighed, og hun har været død i flere uger. Ingen kender hende tilsyneladende, og hun har ingen identitetspapirer på sig.
 
Politikommissær Rolando Benito og hans team hos Østjyllands Politi efterforsker sagen, men det bliver ikke helt let at finde ud af, hvem kvinden er, og hvad der er foregået i huset. Kvinden er ifølge retsmedicineren død af naturlige årsager, men det tror Rolando ikke på. Han har aldrig set et mere unaturligt gerningssted.

Samtidig er politiet optaget af at finde en gerningsmand, som har smidt sten fra en jernbanebro og dræbt en ung kvindelig billist.
 
Rolandos hustru, Irene, får gennem sit arbejde i Dansk Flygtningehjælp kontakt til en mystisk gadepræst, som begynder at komme i deres hjem. Rolando er ikke tryg ved ham, og han sætter sig for at finde ud af, hvad det er, han skjuler.
 
Anne Larsen er inddraget i begge sager gennem sit arbejde som journalist og studievært på TV2 Østjylland og er sammen med sin stedsøster tæt på ulykken ved jernbanebroen, som måske kan være et drabsforsøg.
 
Som efterforskningen skrider frem, viser det sig, at der er foregået noget uhyggeligt i huset i skoven, og det trækker forbindelse til en lille ø i Limfjorden med en grum fortid.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 06/04-2019
ISBN13 9788799794492
Forlag Forlaget Farfalla
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 368
Mål 210 × 150 × 29 mm
Vægt 536 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Inger Gammelgaard Madsen

Vis flere

Mere med Inger Gammelgaard Madsen

Hvis du kan lide Inger Gammelgaard Madsen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner