Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 399,95
Din pris
DKK 322,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Michael Kvium

Birgitte Ellemann Höegh


Beskrivelse

I MICHAEL KVIUM – den nådesløse fortæller en af Danmarks største nulevende kunstnere for første gang om hele sit liv og virke.

Det er fortællingen om en opvækst i Horsens i et strengt katolsk hjem, om tidligt at skabe sig et kreativt rum og tilflugtssted som del af en søskendeflok på otte og med en mor, der hele tiden vaklede på randen af psykisk sammenbrud. Det er fortællingen om ungdommen i motorcykelmiljøet, de intense, smertefulde og formative år på Kunstakademiet, om gennembruddet som kunstner, om årene alene i værkstedet frem til i dag, hvor han står stærkt på kunstscenen som en af landets mest anerkendte malere, med en unik streg og en insisteren på en personlig og nådesløs fremstilling af mennesket og kroppen. Det har, som den eneste danske kunstner, givet ham et eget tillægsord: kviumsk.

Ved siden af biografiens portrætfortælling løber et centralt og nutidigt spor, hvor forfatteren har fulgt Michael Kviums arbejde med udstillingen Cirkus Europa. Her løftes sløret for Kviums skitseringsfase, planlægning, kreative metode, produktion, tvivl og fremdrift, og læseren får indblik i, hvordan en udstilling tager form på det indre og ydre plan for Kvium.

Bogen er skrevet af journalist og forfatter Birgitte Ellemann Höegh og indeholder et væld af flotte Kvium-malerier. Den er baseret på mange timers samtaler med Michael Kvium i hans værksteder og boliger i Asserbo, København og Spanien samt med de mennesker, der kender ham bedst: kolleger, familiemedlemmer og venner.

Kommentar

Den nådesløse

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 15/10-2018
ISBN13 9788702248227
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 360
Mål 248 × 184 × 36 mm
Vægt 1.153 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Morten Gorm

Hvis du kan lide Birgitte Ellemann Höegh, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Biografier og Erindringer

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer