Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 252,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 One Dollar Man

Ole Sønnichsen


Beskrivelse

Den 28. maj 1940 ringede telefonen hos William S. Knudsen på kontoret hos General Motors i Detroit. I den anden ende var den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt på en linje fra Det Hvide Hus. Han havde brug for en mand, der kunne stille sig i spidsen for den amerikanske produktion af krigsudstyr under Anden Verdenskrig, og præsidenten havde kun én kandidat til jobbet: danskeren. For sin indsats ville han modtage én dollar om året.

ONE DOLLAR MAN er den glemte historie om cykelsmeden, der udvandrede med immigrantskib fra København i 1900 med 30 dollars på lommen. Han kæmpede sig op fra bunden af det amerikanske samfund og blev en af USAs største og bedst betalte erhvervsfolk, inden han blev hentet til Washington DC for at hjælpe præsidenten.

William S. Knudsen havde et usædvanligt talent for at organisere mænd og maskiner. Han satte samlebåndsproduktionen i system hos Ford, skabte bilmærket Chevrolets store succes og blev øverste direktør for General Motors med 250.000 ansatte. I Washington blev han en nøglefigur under krigen, hvor han som trestjernet general var med til at vende de allieredes krigsheld i kampen mod Hitler og japanerne.

ONE DOLLAR MAN er skrevet af Ole Sønnichsen, der også skrev det anmelderroste tobinds-værk "Rejsen til Amerika". Bøgerne blev senere filmatiseret som dokumentarserie til DR K.

Kommentar

Historien om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig

Produktdetaljer

Medie   Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave   1. udgave, 2. oplag
Udgivet   26/02-2019
ISBN13   9788711567845
Forlag   Storyhouse
Genre   Biografier & Erindringer
Antal sider  432
Mål   233 × 161 × 38 mm
Vægt   918 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk

Vis flere

Mere med Ole Sønnichsen

Hvis du kan lide Ole Sønnichsen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer

Vis flere

Flere tilbud: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER