Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 904,00
Forventes afsendt
25-34 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Op og ned ad den gyldne trappe (storskrift)

Lone Theils


Beskrivelse

Årene er 1940-1945, de fem år under besættelsen set med en halvvoksen piges øjne. En tid med isvintre og mørkelægning og skjulte længsler, men hvor livet ikke desto mindre glider af sted i rolig hverdagsrytme trods det daglige syn af de forhadte tyske soldater, rationeringens besvær, manglen på brændsel og navnlig manglen på frihed.

 Fortælleren er en ganske ung kvinde, som befinder sig i erindringens sfære mellem fantasi og virkelighed, og hun befolker bogen med mangfoldige, farverige menneskeskæbner, tragiske og komiske, de handlende, kunstnerne, excentrikerne.

Men det er forældrene, der er hendes centrum på godt og ondt – trods deres uregerlige temperament og hemmeligheder, som hun aldrig får løst, alt mens hun med barnets selvfølgelige accept af tingenes tilstand og sans for dramatisk spænding oplever folkestrejken, sabotager, bombardementet af Shell Huset, modstandsbevægelsen og til sidst befrielsen med al dens fryd og tummel. Det hele udgør trin på vejen mod at blive voksen. En ny verden åbner sig øverst på himmelstigen.

Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 10/10-2017
ISBN13 9788711922736
Forlag Lindhardt & Ringhof
Genre Skønlitteratur
Estimeret vægt 500 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk