Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 249,95
Din pris
DKK 202,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Midtitalien for livsnydere

Anders Grøndahl


Beskrivelse

Langsomt og nydende fra Toscana til Rom

 

På strækket mellem Lucca og Rom findes det ægte, gamle Italien. Det er så overraskende originalt, at mange tror, at det ikke eksisterer. En perfekt jagtmark for livsnyderturister og vininteresserede. Men man skal ikke have travlt. Ikke noget med at fare afsted for at hakke seværdigheder af.

 

Med Anders Grøndahl køres på tværs af de gængse hovedfærdelsårer for turister. Frækt springer han meget af det kendte over, deriblandt Firenze, for at nå frem til mere ukendte sider af Italien. Vinmarker, korn og olivenlunde støder direkte op til de gamle bymure, der gemmer på ældgamle byer med fundamenter, der ofte går helt tilbage til etruskerne eller romerne. Luften er ren og mild. Der dufter af brænde, stenovnsbrød, lufttørrede skinker, vinsjatter og gode kroer, hvor kødet grilles over åben ild. Eller af friturestegte fisk og skaldyr ude ved havet.

 

Det er regionerne Toscana, Umbrien og Lazio, der er i fokus. Alléer af pinjetræer og cypresser, smalle bjergveje og åbne landeveje omgivet af olivenlunde, maki og Chianti Classicos vinmarker. Befæstede byer som Orvieto, Spoleto, Norcia, Siena, Montalcino, Pienza, Montepulciano, Monteriggioni og Lucca er fascinerende og fotogene, og de har lagt navn til hvidvine og katedraler (Orvieto), charcuteri (Norcia), Brunello-vin (Montalcino), Vino Nobile (Montepulciano), Frascati (hvidvin), Pienza (renæssance og fåremælksost) og Siena (Panfortekager og hestevæddeløb).

Kommentar

Toscana, Umbrien og Lazio

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 12/04-2017
ISBN13 9788717046214
Forlag Gyldendal
Genre Rejseførere
Antal sider 152
Mål 253 × 198 × 18 mm
Vægt 768 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Louise Zyskind
Cover Illustrator Louise Zyskind
Artist Louise Zyskind

Vis flere

Mere med Anders Grøndahl

Hvis du kan lide Anders Grøndahl, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Rejsebøger

Vis flere

Flere tilbud: Rejsebøger på dansk