Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 300,00
Din pris
DKK 252,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Mikael Persbrandt

Carl-Johan Vallgren & Mikael Persbrandt


Beskrivelse

Selvom Mikael Persbrandt kun er midt i halvtredserne, har han som ” Sveriges nationalskurk” og ”svensk teaters store alfahan” allerede opnået en succes, der kun er få forundt, men også oplevet et dramatisk liv med kvinder, stoffer og sprut, psykisk sygdom og anholdelser.

Nu får vi hele historien fra manden selv. I sine nye erindringer, der på kort tid er blevet en mega-bestseller i hjemlandet, skåner han hverken sig selv eller sine omgivelser.

Persbrandt er i Danmark bl.a. kendt for Hamilton-filmene, Hypnotisøren, Englegård, de danske En du elsker, hvor han spillede sammen med Trine Dyrholm, og Hævnen instrueret af Susanne Bier – samt ikke mindst sin rolle som Gunvald Larsson i tv-serien Beck. Men han har i alt medvirket i mere end 70 film og er ikke mindst også en anerkendt teaterskuespiller.

I denne bog beretter han for første gang om opvæksten alene med sin mor, kampen for at bryde igennem som skuespiller, drømmerollerne på Dramaten i Stockholm og de mange filmsucceser. Om de mange kaotiske år med misbrug og om livet i dag. Han øser af anekdoterne og beskriver ikke mindst samarbejdet med de mange andre berømte skuespillere og instruktører, han har mødt på sin vej – uden at lægge fingrene imellem. Bl.a. fortæller han rundhåndet og underholdende om sine oplevelser med danske filmnavne som Mads Mikkelsen, Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Iben Hjejle og Susanne Bier.

Persbrandts erindringer er en selvudleverende og brutalt ærlig fortælling om at nå bunden og samle sig selv op igen.

Kommentar

Som jeg husker det

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 24/05-2018
ISBN13 9788740046649
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 488
Mål 234 × 165 × 45 mm
Vægt 1.005 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk