Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 270,00
Din pris
DKK 227,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Keto

Jane Faerber


Beskrivelse

KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur – også stadig flere almindelige mennesker har glæde af KETO, når de vil tabe sig.

KETO tager over, hvor palæo, low carb og LCHF slap, og tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende, reducere appetitten og skabe vægttab nemt og ligetil. Jane Faerber har anvendt metoden til rådgivning af flere tusind klienter i sine populære vægttabsforløb, og i denne bog guider hun læseren til at bruge KETO til at få succes med sit eget vægttab.
Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om, hvordan man bruger KETO til at optimere sin fedtforbrænding og derigennem få styr på sine hormoner, sit blodsukker og sin appetit. Den hjælper også én udenom de hyppigste faldgruber i KETO. Endelig og ikke mindst gør de 80 enkle, velsmagende opskrifter det nemt at lykkes med kuren i det daglige.
Bogen indeholder:

  • Baggrundsviden om KETO og ketose
  • Kaloriers rolle i vægttab med KETO 
  • Håndgribelige råd til at få KETO til at fungere i praksis 
  • Avancerede strategier til dig, der træner meget
  • Hjælp til portionsstørrelser og fordeling af kulhydrat, protein og fedt
  • 80 ernæringsberegnede opskrifter med få kulhydrater

Jane Faerber, der på nettet kendt for sin utroligt populære blog madbanditten.dk, er Danmarks LCHF-ekspert. Hun har længe selv levet efter Low Carb High Fat-principperne og på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter og har i diverse bøger formidlet sine erfaringer og store viden samt ikke mindst lækre opskrifter. Hun har således udgivet bestsellerbøgerne LCHF – Spis dig mæt & glad (2013), Mæt & Slank med LCHF (2014), LCHF – Brød og kager (2014) og LCHF året rundt (2015). Flere af disse titler er nu også solgt til Tyskland, Norge og Island. Hun er desuden en meget flittig skribent på sin blog: Madbanditten.dk 

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet 27/12-2018
ISBN13 9788740047035
Forlag Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Antal sider 240
Mål 247 × 182 × 23 mm
Vægt 845 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Jane Faerber

Hvis du kan lide Jane Faerber, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER