Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 99,00
Din pris
DKK 80,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Himmelglans i øje

Jette Dahl og Ingrid Lisby Schmidt


Beskrivelse

Rigt illustreret værk om de religiøse billeder, der prydede væggene i hjemmet, missionshuset og skolen indtil midten af 1900-tallet.

” Jesusbilleder” er i denne udgivelse blev det fælles navn for de bibelske og religiøse billeder, der fra midten af 1800-tallet og frem til 1950’erne prydede væggene i mange hjem, missionshuse og skoler. I sam- og eftertiden er de blevet udskældt for deres sødladne og glansbilledagtige tilgang til det religiøse, men for mange mennesker blev billederne en konkret forbindelse til det åndelige liv. Jesus fandtes ikke kun som et navn i bøger og som figur på malerier, men kunne hænge på stuevæggen hjemme hos den enkelte. Her kunne man hver dag blive mindet om, at Jesus stilnede stormen, eller at han bar lammet i favnen. – Siden forsvandt billederne.

I ” Himmelglans i øje” forsøger de to forfattere at støve Jesusbillederne af og genfinde deres kvaliteter. Bogens første del er en gennemgang af billedernes historie og funktion; den anden del er til eftertanke og refleksion.

Kommentar

Jesusbilleder til eftertanke og fordybelse

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 16/11-2016
ISBN13 9788741001470
Forlag Eksistensen
Genre Religion
Antal sider 152
Mål 248 × 208 × 17 mm
Vægt 752 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk