Stegt flæsk med persillesovs - Trine Gregorius - Bøger - Rosinante - 9788763841269 - 2. november 2015
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Stegt flæsk med persillesovs 1. udgave

Trine Gregorius

Pris
DKK 153

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 29. - 30. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Stegt flæsk med persillesovs 1. udgave

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.

Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.


og alle de andre danske livretter

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 2. november 2015
ISBN13 9788763841269
Forlag Rosinante
Genre Kogebøger
Antal sider 160
Mål 178 × 248 × 14 mm   ·   496 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Lonnie Hamborg - Imperiet

Andre har også købt