Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 129,95
Din pris
DKK 96,00
Du sparer
26%
Forventes afsendt inden for
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Selfie-Simon: Selfie-Simon

Susanne Foldberg


Beskrivelse

YouTube-stjerner, egen kanal og drømmen om selv at blive en berømt YouTuber med en masse subscribers er på kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-årig drengs fascination af YouTuber-fænomenet, og tager fat i emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Simon går i 5. klasse og er lige begyndt på en ny skole. Alle drengene i klassen går kun op i fodbold, og de synes det er barnligt, at Simon spiller Minecraft og drømmer om at blive en berømt youtuber. Han bliver venner med Rosa, og med hendes hjælp laver han sin første chili-challenge. Den nye video får nogle likes, men også en kommentar fra en der kalder sig Seb05, som synes den er latterlig: Nettet er jo allerede fyldt med videoer, hvor folk spiser chilier.

Seb05 begynder at stille Simon nye challenges og i takt med, at udfordringerne bliver vildere og vildere, får hans kanal flere og flere subscribers. Men Simon begynder at blive bange. Det han laver er både ulovligt og livsfarligt. Hvor langt tør han gå i sin jagt på Guldtuben?

Pressen skriver:

»En realistisk og utrolig spændende skildring af youtube-fænomenet, venskaber og det svære ved at skifte skole. Og så rummer fortællingen et overrastende plot.« – Morten Halskov Jensen, Lektør

»Man lever sig fuldstændig ind i Simons dilemma og bliver også lidt urolig undervejs, kan jeg godt indrømme. […] Historien er god, fordi den prøver at beskrive, hvordan det er at være venner og fjender med internettet som en meget vigtig med-og modspiller. Det er ikke set så tit før.« - Stine Reinholdt Hansen, Weekendavisen

»Ret underholdende! […] Bogen er lille og god at holde i hånden.« **** - Marius Halse Budde, Kid’s News

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Speciel udgave 1. udgave
Udgivelsesdato 01/09-2017
ISBN13 9788763854689
Forlag Høst & Søn
Genre Seriebøger
Antal sider 120
Mål 208 × 134 × 15 mm
Vægt 258 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk

iMusic.dk har 5 Hæftet og Indbundet med Susanne Foldberg i kataloget.