Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 220,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


De syv søstre: Månesøsteren

Lucinda Riley


Beskrivelse

Femte bind i Lucinda Rileys storslåede serie De syv søstre, der denne gang følger Tiggy, som i sin søgen efter oplysninger om sin fortid tager til den smukke andalusiske by Granada.

Tiggy d’ Aplièse elsker sit job i et hjortereservat i det skotske højland, men reservatet står foran en lukning, og Tiggy takker ja til et arbejde som vildtkonsulent på det store afsidesliggende gods Kinnaird. Hvad Tiggy ikke ved, er, at ikke kun vil det nye job ændre hendes fremtid, det vil også sætte hende i forbindelse med hendes fortid. På godset møder hun nemlig en gammel sigøjner, der stammer fra Spanien, og som fortæller hende, at hun har et særligt talent, og at det er blevet forudsagt, at han vil være den, der sender hende hjem.

Året er 1912, og i den fattige sigøjnerlejr uden for Granadas bymure bliver Lucía Amaya Albaycín født. Lucía viser i en meget ung alder stort talent som flamencodanser, og som kun tiårig tager hendes far hende med til Barcelona for at optræde. Lucías dans fører hende videre til Madrid og Sydamerika, og til sidst ender hun i New York, som hun længe har drømt om at slå sig ned i. Men for at følge den drøm må hun vælge mellem sin lidenskab for flamencodansen og den mand, hun elsker.

Efterhånden som Tiggy følger sporet tilbage til sin egen eksotiske spanske fortid, begynder hun at acceptere og udvikle sit eget særlige talent, og også hun må træffe et svært valg.

Pressen skriver:

»Riley er den absolutte mester … Jeg er vild med den.« ***** – Femina

»Lucinda Riley er en forfatter, der kan få sine læsere til at trippe i spænding efter næste roman.« ***** – Søndag

»… en storslået og helt igennem dejlig læseoplevelse.« – Litteratursiden

»… et oplagt julegaveønske.« **** – Boginspiration 

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet 08/11-2018
ISBN13 9788763855099
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 640
Mål 236 × 167 × 48 mm
Vægt 1.046 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Anne Kragelund
Artist Christensen Grafisk