Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 129,95
Din pris
DKK 96,00
Du sparer
26%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Mille Møgunge: Mille Møgunge - blander sig i alt

Joanna Nadin


Beskrivelse

Mit navn er i virkeligheden slet ikke Mille Møgunge. Det er Kamille Madsen. Det med ’møgunge’ er min fars joke. Men jeg kan ikke se det sjove i det. Og det passer heller ikke, at jeg er en møgunge. Der er bare dét, at jeg indimellem får nogle fantastiske ideer, som udvikler sig til noget knap så fantastisk. Det var fx ikke meningen, at alt vores tøj skulle farves lilla, da Kosmus og jeg vaskede det med blæk i badekarret. Og det var heller ikke med vilje, at den hormon-eliksir, jeg havde brygget til min storesøsters ven, skulle få ham til at kaste sådan op. Det var ikke min skyld. Jeg kan ikke gøre for det. Jeg prøver bare at være hjælpsom og yde mit bedste!

Mille Møgunge blander sig i alt er tredje bog i serien om den øretæveindbydende, sjove og helt uimodståellige Kamille Madsen. Tre klassiske ”hovsa-hvordan-endte-det-hele-dog-sådan-her”-historier i én bog – med de mest charmerende og finurlige illustrationer.

Pressen skriver:

»Letlæst skøn humor med vanvittige påfund krydret med sort-hvide humoristiske tegninger hele vejen igennem bøgerne.« – Susanne Dahl Jensen, Lektør

»Mille er som utallige andre børn i litteraturen helt uskyldig. Hun er også fuld af gode indfald og meget underholdende. […] Mille er syv – otte år gammel. Læsere i samme alder og deres forældre vil nok nyde hendes syn på verden.« - Birte Strandby, Bogvægten.

Kommentar

Mille Møgunge 3

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 09/10-2018
ISBN13 9788763858946
Forlag Høst & Søn
Genre Seriebøger
Antal sider 152
Mål 205 × 138 × 18 mm
Vægt 293 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Malene Hald Design
Cover Illustrator Jess Mikhail
Illustrator Jess Mikhail
Artist Malene Hald Design
Vis flere

Mere med Joanna Nadin

Hvis du kan lide Joanna Nadin, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker