Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 199,95
Din pris
DKK 147,00
Du sparer
26%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


SKAM råmanuskripterne: SKAM Sæson 2, Noora

Julie Andem


Beskrivelse

Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener, der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.

Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og andet bind handler om Noora, som er den smukke pige i venindegruppen. Hun har tilsyneladende styr på sit eget liv og hjælper andre med deres. Men Noora kæmper med at leve op til det hele og må indse, at »mennesker har brug for mennesker«. Manuskriptet er en kærlighedshistorie mellem 1.g.'eren Noora og William fra 3. g.

Pressen skriver:  »I Råmanus bøgerne er der meget der ikke er med i serien. Der er scener der er skrevet men ikke optaget, der er optagede scener der er blevet slettet. Der er sætninger der ikke er de samme som i serien […] Der er massere af små finurligheder med i bogen, som jeg synes er mega vigtige. Og derfor er det fedt at have bogen.« ***** - Krummeskrummelurer

 

»Det bedste ved, at Høst& Søn udgiver alle fire manuskripter, er, at jeg og alle andre SKAM-fans får lov at opleve hele historien på egen hånd. Derfor er det bestemt værd at læse manuskriptet, selvom man har set serien. Man får for det første indblik i Julie Andems geniale hjerne, men derudover får man en helt anden oplevelse, når man gennemlever historien via skrevne ord. « - 8/10, AnnaM, Boggnasker.

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 14/01-2019
ISBN13 9788763861496
Forlag Høst & Søn
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 240
Mål 224 × 148 × 24 mm
Vægt 575 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Norsk
Cover Artist Jette Aagaard Enghusen
Cover Illustrator Snøhetta
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Julie Andem

Hvis du kan lide Julie Andem, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker

Vis flere

Flere tilbud: Populære ungdomsbøger

Vis flere

Flere tilbud: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER