Bogen om fermentering - Charlotte Pike - Bøger - Legind - 9788771553345 - 4. januar 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Bogen om fermentering 1. udgave

Charlotte Pike

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Bogen om fermentering 1. udgave

Den helt rigtige bog, både når du vil udnytte fermenteringens store sundhedsmæssige fordele, og når du blot får lyst til at eksperimentere i dit køkken. Her lærer du at fermentere frugt og grønt samt at lave og anvende en række andre syrnede produkter lige fra den go’e gamle surdej over hjemmelavet yoghurt til mere specielle ting som kefir og kombucha.
Du får grundteknikkerne bl.a. til surkål, labneh, hjemmelavet pickles og smagstilsat eddike. Desuden opskrifter, hvor disse indgår i spændende retter som fx koreansk svinekød i wok med kimchi og persisk auberginegryde med safranyoghurt.
Denne bog fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne fermentere, og der kræves ikke specialudstyr i dit køkken. Det er bare at gå i gang!


Sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 4. januar 2017
ISBN13 9788771553345
Forlag Legind
Genre Mad, Vin
Antal sider 192
Mål 195 × 242 × 16 mm   ·   666 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Charlotte Pike