
Fortæl dine venner om denne vare:
Bogen om fermentering 1. udgave
Charlotte Pike
Bogen om fermentering 1. udgave
Charlotte Pike
Den helt rigtige bog, både når du vil udnytte fermenteringens store sundhedsmæssige fordele, og når du blot får lyst til at eksperimentere i dit køkken. Her lærer du at fermentere frugt og grønt samt at lave og anvende en række andre syrnede produkter lige fra den go’e gamle surdej over hjemmelavet yoghurt til mere specielle ting som kefir og kombucha.
Du får grundteknikkerne bl.a. til surkål, labneh, hjemmelavet pickles og smagstilsat eddike. Desuden opskrifter, hvor disse indgår i spændende retter som fx koreansk svinekød i wok med kimchi og persisk auberginegryde med safranyoghurt.
Denne bog fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne fermentere, og der kræves ikke specialudstyr i dit køkken. Det er bare at gå i gang!
Sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.
Medie | Bøger Indbundet Bog (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet) |
Udgivet | 4. januar 2017 |
ISBN13 | 9788771553345 |
Forlag | Legind |
Genre | Mad, Vin |
Antal sider | 192 |
Mål | 195 × 242 × 16 mm · 666 g |
Sprog | Dansk |
Originalsprog | Engelsk |
Mere med Charlotte Pike
Se alt med Charlotte Pike ( f.eks. Paperback Bog , Hardcover bog og Indbundet Bog )