Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

I magtens skygge

Viveca Sten


Beskrivelse

Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand på sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.   

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. Fortsætte med at grave efter de mørke kræfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den sværeste, han endnu har prøvet kræfter med.

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 04/03-2016
ISBN13 9788771591620
Forlag People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 400
Mål 236 × 165 × 40 mm
Vægt 719 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk