Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 199,95
Din pris
DKK 153,00
Du sparer
23%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Forvandlingen

Søren Jessen


Beskrivelse

En ganske almindelig handelsrejsende, Gregor Samsa, vågner pludselig en morgen og finder sig forvandlet til et insekt.

Franz Kafkas ” Forvandlingen” (” Die Verwandlung”), skrevet i 1912, har utvivlsomt en af  litteraturhistoriens mest berømte indledninger. Og som i mange andre af Kafkas fortællinger slås tonen an for århundredets fortællinger – fiktive som nonfiktive - med temaer som fremmedgjorthed, den udsigtsløse kamp mod totalitærer autoriteter og udstødelsens mekanik

Forfatteren og illustratoren Søren Jessen har omdannet Kafkas fortælling til en fejende flot visuel graphic novel, der i en ekspressiv sort/hvid streg indfanger en stemning af klaustrofobi og fremmedgjorthed, ikke kun over sit liv og det omkringliggende samfund, men også familien på den anden side af døren, der følelsesmæssigt glider længere og længere bort fra hovedpersonen.

Søren Jessen har siden 1990 levet som fuldtidsforfatter og illustrator med mere end 50 bøger bag sig i alt fra børne- og ungdomsbøger til litteratur for voksne. For sin indsats har han blandt andet modtaget det treårige arbejdsstipendium fra Statens Kunstfond og Kulturministeriets Illustratorpris.

Franz Kafka har i hele Søren Jessens liv haft en central litterær betydning, og under arbejdet med ” Forvandlingen” udtalte han til Aarhus Stiftstidende, at ” Kafka arbejdede jo med præcis de samme ting som jeg: Menneskets mentale forviklinger og underlige selvopfattelser.”

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet Danmark, 01/05-2017
ISBN13 9788771760545
Forlag Forlaget Fahrenheit
Genre Tegneserier
Antal sider 128
Mål 188 × 247 × 18 mm
Vægt 514 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Artist Søren Jessen