Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Ulysses

James Joyce


Beskrivelse

Folkeudgave af James Joyces mesterværk, nyoversat, illustreret og forsynet med omfattende noter.
Ligesom i andre oversættelser og udgaver, følger læseren Leopold Bloom på hans vandring gennem Dublin den 16. juni 1904. Men i denne udgave er der gjort alt for at læseren følger Bloom hele vejen hjem til Molly.  
Romanen Ulysses skræmmer mange læsere, som oplever at den er for stor, for vigtig og for vanskeligt tilgængelig. Formentlig kommer kun et fåtal hele vejen igennem bogen ved egen kraft.  For at hjælpe læseren på øjenhøjde med Joyces tekst har oversætterne forsynet deres udgave med mere end 3.000 fodnoter. Her får man sangteksterne, avissladderen og den katolske liturgi serveret lige ved hånden.
Bent Wibergs og Jens Feilbergs nye oversættelse af Ulysses er resultat af mange års arbejde med at skabe en præcis gengivelse på dansk, uden at sætte originalens energi og tone over styr.  
Som noget helt særligt er folkeudgaven illustreret. Hvert af bogens tre hovedafsnit åbner med en billedsekvens af kunstneren Helle Frøsig, som introducerer bogens temaer gennem collageagtige sammenstillinger af historiske billedelementer.

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/01-2019
ISBN13 9788776955434
Forlag Forlaget Vandkunsten
Genre Skønlitteratur
Antal sider 1067
Estimeret vægt 803 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Illustrator Helle Frøsig