Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Otto Brandenburg - spor af en baggårdspuma .

Frank Toft-Nielsen


Beskrivelse

Han har listet rundt mellem os i mere end et halvt århundrede. Strejfet omkring skiftevis som sanger, skuespiller, superstjerne og vagabond. Som en korkprop, der nægter at gå til bunds. En vennernes ven og det stik modsatte.

Otto Brandenburg har balanceret virtuost mellem et hav af genrer - pop og jazz, komedie og drama, film og revy. Og åbenlyst brudt grænserne mellem privatpersonen Otto og de karakterer, han har fremført på scenen, skærmen og filmstrimlen - uden at tabe hverken pondus, popularitet eller værdighed.

Uden at ville det, har Brandenburg leveret os vidnesbyrd om sit inderste via de mange roller, han har haft livet igennem. Et liv, der efterhånden har varet i 72 år, som stadig leves, om end i mere adstadigt tempo.

Denne bog tager os med på jagt i de spor, pumaen har sat gennem tiden. Fortæller om op- og nedture, sejre og skuffelser og små, store stunder i et liv, der virkelig vil noget. Og som få kan og tør leve og efterleve.

Der er glimt fra karrierens højdepunkter med Four Jacks, rocken, jazzen, viserne, de store film- og tv-roller, priserne og al den hyldest, der er fulgt med.

Vi hører også om hans mange nedture, hans syn på sig selv og livet, og vi oplever nogle at de markante stunder i en rastløs sjæls omtumlede hverdag.

Bogen har mange sjældne fotos og illustrationer og et komplet register over Brandenburgs musik, film, teater, revy, og tv-præstationer

Produktdetaljer

Medie Indbundet   (Indbundet bog)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 14/11-2006
Oprindeligt udgivet 2009
ISBN13 9788790575083
Forlag Gaffa
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 396
Mål 235 × 163 × 30 mm
Vægt 838 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Frank Toft-Nielsen

Hvis du kan lide Frank Toft-Nielsen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Restsalg: Fra 10,- kr./stk.

Vis flere

Flere tilbud: Biografier & Erindringer - stort udvalg: Max 99,-/stk.

Vis flere

Flere tilbud: Musikbiografier til særpriser!