Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 299,95
Forventes afsendt inden for
På lager

Vores kunder siger:


2016

Kristian Lilholt


Beskrivelse

Kristian Lilholt er netop fyldt 60 år, og det fejrer han på flotteste vis med en gedigen nyudgivelse.!

Hele 2 fulde originalalbums - et med nye sange (9 ud af 10 på dansk) og et med ny instrumentalmusik (11 titler). De 2 album er pakket i en super lækker og æstetisk bog, hvor al musikken er illustreret og kommenteret. Et fascinerende indblik i et langt liv i musikkens verden.

19 sangere og musikere medvirker, bl.a Ida Friis Virenfeldt, Kajsa Vala, Michala Petri, Tine Lilholt, Cecillie Hyldgaard, Dennis Ahlgren, Martin Jønsson og den franske stjerneguitarist Dan Ar Braz.

På tekstsiden er der bidrag fra Carsten Frank, Gorm Henrik Rasmussen, Lars Lilholt og Brian Patterson - samt 2 for længst afdøde danske poeter Viggo Stuckenberg og Morten Nielsen.

Kristian Lilholt er en melodimager og musikalsk stemningsskaber ud over det sædvanlige. 12 albums i eget navn er det blevet til, og ikke mindst har han i de seneste år skabt de store tværkunstneriske oplevelser LAND: årstidernes danske landskaber i malerier, musik og film, og STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed.

Produktdetaljer

Medie CD/BOG   (CD og Bog)
Antal enheder × 3
Udgivelsesdato 01/10-2016
Udgivelsesland Danmark
ISBN13 9788793460003
Label Forlaget LAND
Estimeret vægt 1.000 gram

iMusic.dk har 9 CD og CD/BOG med Kristian Lilholt i kataloget.