Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Skatteøen (Deluxe 25th Anniversary)

Sebastian


Beskrivelse

DVD:

Sebastian På Kronborg 1986

Til september er det 25 år siden at Medley Records udsendte Sebastian's Skatteøen, det ambitiøse musicalprojekt bygget over Robert Louis Stevensons udødelige roman...

Sebastian fik indrulleret stort set alle de største navne i datidens rock-Danmark, herunder Søs Fenger, Lars H.U.G., Michael Falch, Lis Sørensen, Steffen Brandt, Anne Grete, Peter Thorup, Allan Mortensen og ikke mindst nyligt afdøde Flemming Bamse Jørgensen!

Backingbandet var Sebastians ferme 'dreamteam', bestående af guitar-esset Nils Henriksen, bassisten Jens Rugsted, keyboardspilleren Morten Kærså, trommeslager per exellence Jan Sivertsen og selvfølgelig Sebastian selv på vokal, guitar og keyboards. Dette album blev startskuddet til Sebastians senere karriere som musical komponist, og når man genhører pladen i dag er det let at forstå hvorfor, idet mange af sangene er endt som evergreens: Tag blot Lis Sørensens indfølte 'Fuld Af Nattens Stjerner' eller Sebastians 'Ostesangen' som alle børn fra 5 års alderen og op kender og kan synge med på.

Det er altid svært at pille ved et mesterværk, og vi har derfor nøjedes med at remastere lydsiden og tilsætte en håndfuld demoudgaver af 6 af de sange som endte op på pladen, og som særligt bonusnummer har vi inkluderet 'Papegøjesangen' (oprindeligt først indspillet i 2004), som nu er en fast del af den nuværende opsætning af 'Skatteøen'.

Ydermere er der lykkedes os af få fat i den sjældent sete 'Sebastian På Kronborg' TV-udsendelse fra DR, ligeledes optaget og vist i 1986, som nu tillægges albummet som 40 minutters DVD. Denne koncert er igen og igen blevet hypet af både musikerne og seere som et højdepunkt i Sebastians karriere, og vi er lykkelige for at kunne præsentere den med nymasteret billed- og lydside så den igen tager sig fantastisk ud.

Hele herligheden er pakket i en lækker deluxe digipack, med stor 20 siders booklet med både de originale synopsis'er og tekster på samtlige sange inkluderet!

Produktdetaljer

Medie CD/DVD   (CD og DVD)
Antal enheder × 2
Udgave 25 års Jubilæumsudgave edition
Udgivet 21/04-2017
EAN/UPC 5099909725393
Label PLG Denmark
Kat.nr. EMI0972539
Estimeret vægt 150 gram