Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 159,95
Forventes afsendt
3-5 hverdage

Vores kunder siger:


The Calling

Per Christian Frost


Beskrivelse

På det nye udspil fra GNAGS-guitaristen Per Chr. Frost, samler han trådene fra en imponerende, efterhånden 50 år lang, og stadig superaktiv karriere.

Albummet lander med et mix af egne sange, covers og en række instumentalnumre, og afspejler demed den profil Frost og hans band har turneret med siden siden 2008.

Musikken står med et stærkt og personligt udtryk, men også med tydelige referencer til de mange indflydelser der har været med til at sætte sit præg på Frost gennem 5 årtier, og som udfoldes i krydsfeltet mellem, rock, reggea, RnB, pop, singer- songwriter, blues og jazz.

Albummets titlel The Calling, som stammer fra instrumentalnummeret af samme navn, er brugt som indrammende titel af hele pladen, og dermed som en invitation til at stille ind i lyttehøjde, og tilbringe en stund i selskab med Frost's udtryksfulde og gennemmusikalske spil.

Sangnumrene ligger for såvel covernumrene som for Frost's egne sanges vedkommende, solidt plantet i traditionen. Vi er i rock/reggae/pop/blues og jazz land, med covers af virkelig gamle sange - som f. eks. Patsy Cline's Walking After Midnight fra 1957, og Dylan's Black Crow Blues fra 1964 - nyere sange af Frost selv, og en samling instrumentalnumre, som bringer mindelser til de tidlige 70'ernes jazz/rock/fusion bølge.

Med et sangvalg, der med den blues'ede længsel som omdrejningspunkt, opererer i et felt hvor kærlighedens veje og vildveje tages under nå ja, kærlig - behandlig, præsenteres ikke kun covers af Patsy Cline og Bob Dylan. Også Al Green og Joni Mitchell leverer råmateriale til albummets ialt 4 coversange.

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivet 05/01-2018
EAN/UPC 0190758141329
Label Sony Owned
Kat.nr. 19075814132
Estimeret vægt 124 gram