Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Førpris
DKK 129,95
Din pris
DKK 99,95
Du sparer
23%
Forventes afsendt
5-7 hverdage

Vores kunder siger:


Streams

Jakob Bro


Beskrivelse

På sit andet album som leder for det tyske pladeselskab ECM udgiver den danske guitarist Jakob Bro, i forlængelse af det prisvindende album Gefion , et nyt album, hvor han fortsætter med at forfine sit betagende trioprojekt. Der er stadig fokus på melodien, lyd og rum, lagdelte teksturer, interaktion og den enkle søgende stoflighed.

Kommunikationen mellem Bro og bassisten Thomas Morgan er blevet til noget ganske ekstraordinært. Ofte udvikler guitaristen og bassisten improvisatoriske ideer parallelt i de sfærisk smukke, til dels melankolske, lydlandskaber, og som man ikke kan få nok af, fordi de er så gribende og prisværdigt enkle. På Streams dykker Joey Baron dybt ned i musikkens detaljer, med en uforlignelig evne til med åbenlys glæde at farve musikken og med et noget mere udadvendt og pågående resultat end på forgængeren, Gefion , hvor Jon Christensen sad bag trommerne.

Denne optagelse indeholder fem nye Bro-kompositioner: Opal, Full Moon Europa, Shell Pink, Sisimiut og Heroines (hørt i både en trio-version og en særdeles dejlig solo-version). Albummet slutter med et frit improviseret stykke PM Dream, dedikeret til den nu afdøde trommeslager Paul Motian hvis tilgang til melodien blandt andet har været en stor inspiration for Jakob.

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivet 23/09-2016
EAN/UPC 0602547818652
Label ECM
Kat.nr. 060254781865
Genre Jazz
Estimeret vægt 124 gram