Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Førpris
DKK 99,95
Din pris
DKK 69,95
Du sparer
30%
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 22, A Million

Bon Iver


Beskrivelse

Bon Iver løftede sløret for deres nye album via udsendelsen af de to nye sange, 22 (Over SooN) og 10 d E A T h b R E a s T . Musikken på de to singler er næsten ligeså kryptisk som sangtitlerne og tekstuniverset, så scenen er sat for endnu et radikalt eksperimenterende album, som markerer et yderligere skridt væk fra den nedtonede singer-songwriter-stil fra debuten.

"22" er et genkommende element, som har skabt et meningsfyldt mønster i frontmand Justin Vernons liv. "22" står derfor for Justin Vernon, mens "A Million" er resten af verden; de millioner af mennesker, som man aldrig kommer til at kende. Kontrasten mellem selvet og den omgivende verden er albummets fundamentale dualitet, og denne kontrast fungerer samtidig som en kulmination på 20 års higen efter selvforståelse hos Justin Vernon.

De ti sange på 22, A Million er en samling af særlige øjeblikke og intense minder; af kærlighedens pinsler og forløsninger. Hvor forgængeren, Bon Iver, Bon iver , optrådte som en manifestation af et fysisk sted, er det nye album snarere en løsrivelse fra et sådant fysisk sted.

Produktdetaljer

Medie   CD   (Compact Disc)
Udgivet   30/09-2016
EAN/UPC   0656605230023
Katalognr.  JAGJ52300.2
Estimeret vægt   124 gram


Vis flere

Mere med Bon Iver

Hvis du kan lide Bon Iver, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bon Iver - 22, A Million

Vis flere

Flere tilbud: Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Vis flere

Flere tilbud: Musik: Det bedste fra 2016