Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 149,95
Forventes afsendt
5-7 hverdage

Vores kunder siger:


Freedom

Baby Woodrose


Beskrivelse

Freedom er det 7. regulære Baby Woodrose album og udkommer mere end fire år efter det forrige album Third Eye Surgery, hvilket er en exceptionel lang pause i Baby Woodrose regi. Den lange pause skyldes, at Lorenzo Woodrose har haft mere en travlt som forsanger i Spids Nøgenhat, der har oplevet noget der ligner et folkeligt gennembrud med pladen Kommer Med Fred, der indbragte dem to priser til DMA og to Steppeulven statuetter.

Nu er Lorenzo Woodrose tilbage med nyt Baby Woodrose materiale og albummet Freedom, der udkommer den 16. september på Bad Afro Records. Albummet introducerer den moderne slave-sang.

Lorenzo Woodrose: Ideen til pladens tekstmæssige univers er stærkt inspireret af det ældgamle nummer der endte med at blive albummets titelsang. Sangen er faktisk så gammel at ingen rigtig ved, hvem der oprindeligt har skrevet den. Den er kendt som både såkaldt negro spiritual, gospelsang og moderne rnb nummer under forskellige titler, men i rocksammenhæng nok mest i Richie Havens legendariske udgave fra Woodstock i 1969. Vores egen udgave er naturligvis sat op i et manisk acidpunk tempo, men sangen gav mig lyst til at skrive mine egne moderne slave-sange, så det er en håndfuld af dem, der findes på albummet. Dvs. sange der kredser om hamsterhjul, hjernevask, sindelagskontrol, overvågning og sociale hersker teknikker.

Freedom er produceret af Anders Onsberg og Baby Woodrose i STC studiet og mastereret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence. De ni sange udmærker sig ved at være indspillet og mixet 100% analogt.

Kommentar

=7TH ALBUM FOR COPENHAGEN, DENMARK, PSYCHE-GARAGE BAND=

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivet Danmark, 07/09-2017
EAN/UPC 4024572973292
Label Bad Afro
Kat.nr. AFROCD050
Genre Rock
Estimeret vægt 124 gram
Sprog Engelsk