Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 129,95
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

LP   (2016) DKK 169,95

Phonetics

Asger Techau


Beskrivelse

De fleste kender Asger Techau som trommeslager i Kashmir. Nu har han taget skridtet fra trommesættet frem til scenekanten som solist med et stemningsmættet og kompositionsmæssigt personligt album produceret af amerikaneren Mario McNulty, der har arbejdet med bl.a. David Bowie og Kashmir. Albummet er indspillet med et solidt hold musikere som Asger også har med sig live.

Første single er det vitale, langsomt opbyggende åbningsnummer Breathe som på tekstsiden er noget så simpelt og livsbekræftende som en kærlighedserklæring:

Sangen beskriver den fredfyldte følelse, kærligheden til et andet menneske kan medføre, følelsen af at man bliver et bedre menneske og kan løfte sig op over sit liv og trække vejret frit og dybt. Men sangen rummer også den skrøbelighed, kærligheden altid indebærer - nemlig frygten for at det hele ophører, at man mister fodfæstet og hele sit livsfundament , forklarer Asger Techau.

Med sin enkle og solide instrumentering, de smukke og til tider grandiose melodilinjer og temaer trækker Phonetics tråde til et væld af musikalske forbilleder som Ryan Adams, Beck og Elliott Smith, mens det samtidig ligger i naturlig forlængelse af hans virke i Kashmir.

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgave 1. udgave
Udgivet 15/04-2016
EAN/UPC 5707435606412
Label ArtPeople
Katalognr. APCD60641
Genre Musik, Cd, Div.
Antal sider 1
Mål 128 × 143 × 10 mm
Vægt 76 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk