Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 139,95
Forventes afsendt inden for
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:

LP DKK 169,95

Sand

HUSH


Beskrivelse

Alle der forudbestiller Sand på CD og/eller LP senest torsdag d. 1. februar 2018 kl. 12:00 vil modtage albummet signeret af Dorthe Gerlach og Michael Hartmann (HUSH)!

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet A Lifetime. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

Albummet kastede fem DMA-nomineringer af sig og en sikker indtagelse af salgslistens 1.plads. Siden fulgte yderligere en stribe hits (bl.a. "For All The Right Reasons" i 2007), tre albums mere, guldplader, tildeling af den europæiske Border Breakers Award i Cannes, medvirken på Volkswagen TV-spot som gik kloden rundt, og tætpakkede koncertsale. 
De seneste år, har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum Natlys og hun medvirkede i dette års "Toppen af poppen" på TV2

Sand er en livsperiodeplade om at stå midt i livet, med alt hvad det bringer med sig. Med en række sange om det mest nære, og hårde, som i virkeligheden også er det mest almene. En plade, der i al beskedenhed handler om livet, med sange som "I Grew Up In This House" om at miste sine forældre og aflevere nøglerne til barndomshjemmet.

Kommentar

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivelsesdato 02/02-2018
Udgivelsesland Danmark
EAN/UPC 5707471055038
Label Little Tornado
Estimeret vægt 124 gram

iMusic.dk har 18 LP, CD og DVD med HUSH i kataloget.