Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Førpris
DKK 149,95
Din pris
DKK 129,95
Du sparer
13%
Få på lager

Vores kunder siger:


Final Hour

Final Hour


Beskrivelse

FINAL HOUR er en melodisk dødsmetalskvartet fra det nordlige Danmark bestående af fire musikere, der trods en ung alder besidder mange års erfaring. De har de sidste par år arbejdet intenst med at skrive og indspille deres selvbetitlede debutalbum, som nu ser dagens lys 23. februar via Wargear Records.

FINAL HOUR fremsætter på deres debutplade et dystopisk syn på den menneskelige civilisation, der står overfor et endeligt sammenbrud, både humanitært, samfundsmæssigt, psykologisk og miljømæssigt. Men pladen indeholder samtidig et sidste desperat nødråb, der søger at kalde på det gode i os og forene os til kamp mod destruktiv livsførsel, splittende ideologier og tyranniske systemer. Dette er potentielt set vores sidste time - vores Final Hour - og tiden til handling er nu.

Debutalbummets tretten sange opsummerer stålsat den melodiske dødsmetals fineste kvaliteter ved sin catchyness, energi, velspillethed og præcise sangskrivning. Albummet er bl.a. produceret af Flemming Rasmussen (Metallica, Saturnus m.fl.) og er mixet og masteret af Anthony Kalabretta (Protest the Hero), der begge sætter et både traditionsbundet og visionært aftryk på pladens udtryk og lyd.

Produktdetaljer

Medie CD   (Compact Disc)
Udgivet 23/02-2018
Label Wargear Records
Estimeret vægt 124 gram