Kærester [dvd] -  - Film - HAU - 5708758657822 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kærester [dvd]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. - 6. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kærester [dvd]

Vi er i den mest mondæne del af Manthattan. Hovedpersonen er Rafi, en 37-årig karrierekvinde, der som alle andre har været i terapi i årevis.

Hendes psykolog Dr. Lisa Metzger lægger ører til sin patients ugentlige betroelser, og da Rafi kaster sig ud i et forhold til en 23-årig ung kunstner lytter hun da også venligt på de saftige detaljer fra deres vilde sexliv.

Den unge mand er svaret på alle Rafi’s drømme og fantasier. Han er sexet, begavet, forguder hende og meget klar til et fast forhold til en kvinde, der er over 10 ældre. Uanset aldersforskellen bifalder Dr. Lisa Metzger i høj grad forholdet, det er jo dejligt at hendes patient har fundet sin drømmemand. Indtil den dag det går op for hende, at det er hendes egen eneste søn David, der er Rafi’s nye unge elsker!


Karrierekvinden Rafi har som alle andre i Manhattan været i terapi i årevis. Og hendes psykolog, Dr. Lisa Metzger, lytter gladeligt til de ugentlige betroelser - ikke mindst da 37-årige Rafi møder en 23-årig fyr og gengiver alle de saftige detaljer fra deres vilde sexliv. På trods af aldersforskellen støtter Dr. Metzger forholdet i stor stil Lige indtil den dag det går op for hende, at det er hendes egen eneste søn, David, der er den unge elsker! Med hver mand følger en svigermor..og jo yngre manden er, jo mere emsig er svigermoren! Gør dig klar til en filmoplevelse, der kunne være taget direkte ud af tv-serien Sex & the City eller magasinet Cosmopolitan - og som vil være en lærerig lektie, hvis du leder efter friske fisk på kødmarkedet! Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction) spiller karrierekvinden Rafi, mens hendes shrink-slash-mom-in-law spilles af den dobbelte Oscar-vinder Meryl Streep. Den unge hunk Bryan Greenberg spiller den uheldige mand i midten.

Instruktør: Ben Younger

Skuespillere: Uma Thurman Meryl Streep Bryan Greenberg

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2005
EAN/UPC 5708758657822
Udgiver HAU DVD1398931
Genre Komedie
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk
Instruktør Ben Younger
Skuespiller Ato Essandoh
Skuespiller Meryl Streep
Skuespiller Zak Orth
Skuespiller Uma Thurman
Skuespiller Bryan Greenberg
Skuespiller Jon Abrahams
Skuespiller Annie Parisse
Skuespiller Adriana Biasi
Skuespiller David Younger
Skuespiller Palmer Brown
Skuespiller Aubrey Dollar
Skuespiller Jerry Adler
Skuespiller Doris Belack
Skuespiller David Anzuelo
Skuespiller Naomi Aborn