Cloverfield -  - Film - Paramount - 7332431029798 - 14. september 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Cloverfield

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Cloverfield

En hyggelig fest for at fejre Robs afrejse til et fedt job i Japan afbrydes pludseligt, da jorden i New York begynder at ryste.

Forvirrede og bange styrter folk op på taget af bygningen, hvor de ser en ildkugle fare gennem luften. Så rystes bygningen igen, strømmen går, panikken bryder ud.

Hud har fået til opgave at lave en videoopta¬gelse som en farvelgave til Rob, og han lægger ikke kameraet. På den måde får vi et øjebliks¬billede af, hvordan panikken breder sig, når husene rystes og gaderne fyldes af støvskyer, når skyskrabere synker i grus.

Hud følger en lille gruppe på flugten, men da Rob over mo¬bilen får fat i sin elskede Beth og hører, at hun ligger fastklemt i et af de sammenstyrtede huse, ændrer han retning.

Mod bedre vidende går han mod centrum af Manhattan, hvor noget stort og dødbringende er på spil. Og mod al sund for¬nuft går Hud og et par af vennerne samme vej.


En hyggelig fest for at fejre Robs afrejse til et fedt job i Japan afbrydes pludseligt, da jorden i New York begynder at ryste. Forvirrede og bange styrter folk op på taget af bygningen, hvor de ser en ildkugle fare gennem luften. Så rystes bygningen igen, strømmen går, panikken bryder ud.

Hud har fået til opgave at lave en videooptagelse som en farvelgave til Rob, og han lægger ikke kameraet. På den måde får vi et øjebliksbillede af, hvordan panikken breder sig, når husene rystes og gaderne fyldes af støvskyer, når skyskrabere synker i grus. Hud følger en lille gruppe på flugten, men da Rob over mobilen får fat i sin elskede Beth og hører, at hun ligger fastklemt i et af de sammenstyrtede huse, ændrer han retning.

Mod bedre vidende går han mod centrum af Manhattan, hvor noget stort og dødbringende er på spil. Og mod al sund fornuft går Hud og et par af vennerne samme vej. Cloverfield er beretningen om deres færd.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 14. september 2016
Oprindeligt udgivet 2008
EAN/UPC 7332431029798
Udgiver Paramount DK1137646
Genre Action
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør Matt Reeves
Skuespiller Mike Vogel
Skuespiller Michael Stahl-David
Skuespiller Lizzy Caplan
Skuespiller Jessica Lucas
Skuespiller Theo Rossi
Skuespiller Kelvin Yu
Skuespiller Brian Klugman
Skuespiller Odette Yustman
Skuespiller Lili Mirojnick
Skuespiller Liza Lapira
Skuespiller Margot Farley
Skuespiller T.J. Miller
Skuespiller Ben Feldman

Andet i samme serie