Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 69,95
Forventes afsendt
3-5 hverdage

Vores kunder siger:


Dinner for Schmucks


Beskrivelse

Kun én ting afholder den opadstræbende Tim (Paul Rudd) fra at blive forfremmet. Han skal fremskaffe den perfekte gæst at tage med til chefens månedlige middagsselskab, hvor vinderen er den, der medbringer den største idiot. Heldigvis støder Tim tilfældigvis på Barry (Steve Carell), en fyr, der genskaber berømte kunstværker ved hjælp af udstoppede mus. Da de to fyre møder op til middagsselskabet, tager vanviddet først virkelig fart. Det er en hylende morsom fortælling om to umage venner og et skandaløst middagsselskab!

Kommentar

Tim Conrads liv kører på skinner. Hans smukke kæreste har lige sagt ja til at gifte sig med ham og på jobbet venter den store forfremmelse. Han skal bare lige gøre et godt indtryk ved en middag hos chefen... ved at medbringe en idiot! Chefen og hans venner morer sig med at invitere skæve eksistenser og lave sjov med dem. Men der siger Tims moral stop... i hvert fald indtil en idiot bogstavelig talt falder lige ned i skødet på ham:

Barry Speck er en grå, næsten usynlig skattefunktionær. En ensom mand, der tilegner hele sin fritid til at genskabe kunstværker og historiske scener med udstoppede mus i rollerne. Han er lige manden, der kan gøre et godt indtryk ved chefens middag, og han er lykkelig for Tims tilsyneladende venskab. Men inden Tim får set sig om, har Barry fået vendt hans liv på hovedet, ødelagt hans forlovelse og spoleret en millionforretning. Så er der kun middagen tilbage...

Produktdetaljer

Medie DVD
Udgivet Danmark, 25/01-2011
Oprindeligt udgivet 2010
EAN/UPC 7332431035348
Kat.nr. 7332431035348
Estimeret vægt 124 gram
Spilletid 01:54:00
Region Region 2 (Europa)
Sprog Engelsk
Undertekster Dansk
Writer Ken Daurio
Writer Cinco Paul
Writer Jon Vitti
Writer Andy Borowitz
Writer David Guion
Writer Michael Handelman
Writer Francis Veber
Director Jay Roach
Producer Dreamworks Skg
Producer Spyglass Entertainment