Kung Fu Panda - DVD /movies /standard / DVD - Kung Fu Panda - Film - FOX - 7332505001118 - 2. december 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kung Fu Panda - DVD /movies /standard / DVD

Kung Fu Panda

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kung Fu Panda - DVD /movies /standard / DVD

Den entusiastiske, store og lidt klodsede Po er jordens største Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i sin families nudelrestaurant.

Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at opfylde en gammel profeti, og bliver optaget i Kung Fu?ens verden, hvor han træner sammen med sine idoler ? de legendariske kampsportskrigere Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe under ledelse af deres læremester Mester Shifu.

Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen. Kan han gøre sine drømme om at blive Kung Fu-mester til virkelighed?

Po lægger sit hjerte ? og sit korpus ? i opgaven, og den usædvanlige helt finder til sidst ud af, at hans største svaghed er hans største styrke.


Den entusiastiske, store og lidt klodsede Po er jordens største Kung Fu-fan hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i sin families nudelrestaurant.

Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at opfylde en gammel profeti, og bliver optaget i Kung Fuens verden, hvor han træner sammen med sine idoler de legendariske kampsportskrigere Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe under ledelse af deres læremester Mester Shifu. Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

Kan han gøre sine drømme om at blive Kung Fu-mester til virkelighed? Po lægger sit hjerte og sit korpus i opgaven, og den usædvanlige helt finder til sidst ud af, at hans største svaghed er hans største styrke.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 2. december 2008
EAN/UPC 7332505001118
Udgiver FOX DK1136106
Genre Animation
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:28:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør John Stevenson
Instruktør Mark Osborne
Producent Dreamworks Animation
Forfatter Glenn Berger
Forfatter Jonathan Aibel
Skuespiller Lucy Liu
Skuespiller Dustin Hoffman
Skuespiller Jack Black
Skuespiller Jackie Chan

Vis alle

Mere med Kung Fu Panda

Andre har også købt