Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 341,00
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Kort til forelskede og andre vildfarne sjæle

Johanna Lindbäck


Beskrivelse

Julia skal holde sommerferie i familiens sommerhus på en lille ø i den svenske skærgård, som hun plejer. Men i år er hendes bedste veninde, Karin, ikke med. Hun er i stedet på Mallorca med Astrid og vil slet ikke tale med Julia. I år er også anderledes, fordi Julia er blevet kærester med Isak. Planen er at bruge al den fritid, Julia har i sommerhuset, på at blive rigtigt forelsket og på at glemme Karin. Men er en dreng virkelig vigtigere end ens bedste veninde? Og kan man vælge at blive forelsket?
En dag dukker den fremmede dreng Rasmus op med sin kat. Han elsker at tegne og læse og er generelt bare en helt anden type end Isak. Som sommeren skrider frem, tvinges de begge til at vælge, hvem de vil være, og hvad de vil i fremtiden.
Kort til forelskede og andre vildfarne sjæle er skrevet af den svenske børne- og ungdomsbogsforfatter Johanna Lindbäck, der bl.a. har skrevet bøgerne Vi kan ikke blive ved med at mødes på denne måde, Kærester måske? og Som om jeg havde spurgt. Hun skriver realistisk og indlevende, så læseren levende kan genkende karaktererne og deres følelser. Bogen tager emner op som venskab, kærlighed, økonomiske forskelle og det, at man må lære at stå ved, hvem man er. 

Produktdetaljer

Medie Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/01-2019
ISBN13 9788740650426
Forlag Turbine
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 284
Mål 212 × 145 × 22 mm
Estimeret vægt 655 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk

Vis flere

Mere med Johanna Lindbäck

Hvis du kan lide Johanna Lindbäck, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker