Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 242,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Big Bill

Martin Lund


Beskrivelse

Dette er en usædvanlig biografi. Ikke fordi den beskriver en ung mand, der på lykke og fromme rejste til USA, arbejdede sig op fra bunden og steg helt til tops i den amerikanske bilindustri, men fordi den handler om en dansker, der i sit andet hjemland anerkendes som helt afgørende for de allieredes sejr i Anden Verdenskrig, men i Danmark stort set er glemt.

Speed-Up King Knudsen eller Big Bill, som amerikanerne yndede at kalde ham, betragtede hele livet sig selv som håndværker. Han færdedes på direktørgangene hos Ford og General Motors, han blev som den eneste civile amerikaner nogensinde udnævnt til trestjernet general, han modtog flere hædersbevisninger både i USA og i Danmark, og han krævede lige så meget af sine omgivelser, som han selv ydede. Men han glemte aldrig sin håndværksmæssige baggrund, og det gjorde ham til en vellidt leder, der fik ting til at lykkes i de enorme organisationer, han stod i spidsen for.

Journalist og forfatter Martin Lund har arbejdet med denne bog i ti år; han har gennemtrawlet arkiver, besøgt William S. Knudsens tidligere hjem, talt med familiemedlemmer og fået unik indsigt i dette usædvanlige menneskes karakter og rolle, ikke kun som industrimand, men også som søn, ægtemand, far og bedstefar.

**** "... en bog, som man læser med fornøjelse." – Berlingske T.
**** "Velskrevet ... Knudsens historie er virkelig fantastisk, og den gør læseren i godt humør." – Krist. Dagblad
****** "En grundig bog, fuld af detaljer men letlæst alligevel. En bog hvor man kommer helt tæt på en af Danmarks allerstørste og med totalt uret glemte sønner."  – danmarksbloggen.dk
"Velskrevet og spændende ... man kan kun håbe, at Knudsens liv nu bliver mere kendt." – DBC Medier

Kommentar

En biografi om danskeren William S. Knudsen - produktionsgeniet der satte de allierede i stand til at vinde Anden Verdenskrig

Produktdetaljer

Medie Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 31/01-2019
ISBN13 9788755913318
Forlag Haase Forlag A/S
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 416
Mål 235 × 168 × 34 mm
Vægt 860 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Stoltzedesign