Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 399,95
Din pris
DKK 311,00
Du sparer
22%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


1Q84 Bog 1-3 sæt

Haruki Murakami


Beskrivelse

Bog 1-3
Lad Dem ikke narre af det ydre.

Med den sætning åbner Haruki Murakami denne første bog af sit romanværk i tre bøger, '1Q84'. Et værk, hvis kerne er en kærlighedshistorie i slægt med de store klassikere; to elskende, som mere eller mindre ubevidst leder efter hinanden.

Tengo er en ensom mand med forfatterdrømme, og når han ikke underviser i matematik, skriver han på en roman. Hans skarpsindige og kyniske redaktør, Komatsu, overtaler ham til at omskrive en opsigtsvækkende historie, indsendt til en debutantkonkurrence af en kun syttenårig pige, den smukke, men indesluttede Fukaeri. Tengo bliver uimodståeligt draget af Fukaeris historie, og dermed trækkes han ind i et spil, som han ikke engang vagt aner konsekvensene af.
    Aomame er massør og kampsportsinstruktør. I romanens første kapitel sidder hun i en taxi, der er blevet fanget i en motorvejskø. Den vidende chauffør peger på en hemmelig trappe, som kan føre hende væk fra motorvejen og videre, for hun skal nå en vigtig aftale. Da Aomame skræver over gitteret til trappen, skifter verden spor, og med tonerne af Michael Jacksons 'Billie Jean' i ørerne klatrer hun nedad, for hun har en opgave, der skal lykkes, en mission, der skal fuldføres.


"'1Q84' tegner til at blive værket, hvor Murakami samler tråde i forfatterskabet og graver sig dybere ned i sine temaer."
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kim Skotte, Politiken 

Produktdetaljer

Medie Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 3. udgave, 1. oplag
Udgivet 14/09-2018
Oprindeligt udgivet 2011
ISBN13 9788772043173
Forlag Klim
Genre Hardbacks
Antal sider 403
Mål 258 × 338 × 88 mm
Vægt 2.292 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Japansk
Cover Artist Sofie Poulsen