Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 169,95
Få på lager

Vores kunder siger:


Midtlivsvisen

Søren Huss


Beskrivelse

Soundvenue: "Søren Huss tredje soloudspil føles som en kulturel milepæl for dem, der står med ungdommen bag sig og alderdommen foran sig, og som mangler et personligt, positivt, smittende og jordnært soundtrack til livet lige i midten med alt dets uperfekte charme og hverdagslige iagttagelser.

JP: "Det falder troværdigt i hak på det meste af albummet med den præcise titel "Midtlivsvisen". Værket rummer endda et af sangskriverens bedste bud på en stor sang til eftertiden [...] "Mig og mine tanker" er en totalt afvæbnende singer/ songwriter-præstation, hvor Dissing møder Sebastian: Det er enkelt sangbart, skønt underfundigt og holdt på plads af en usædvanlig jordbunden ydmyghed."

Gaffa: "Søren Huss har valgt, at hans voksne sange gerne må tage afsæt i visetraditionen. Det giver melodierne en ro og harmoni, hvor hans dybe røst smukt lægger sig blødt tilrette. Og det er sange, som er givende i deres modne tanker om et levet liv, og at man ikke skal ikke hænge fast i gamle vaner og glæder."

EB: "'MidtlivsVisen' er gennemarbejdet og helstøbt med en grundtone af stilfærdigt brusende nærvær, men uden at ødelægge den efterårsfalmede stemning bryder Huss elegant formen et par gange."

Berlingske: "Det er befriende med en voksen mand, det tør lave en eftertænksom og nøgen plade, møntet på den voksne lytter, uden at forfalde til det unge og popsmarte. Med sine sagtmodige hverdagshistorier minder Huss os om, at livet ikke er det værste, vi har."

Politiken: "Det er nogle ganske små armbevægelser, der synges og spilles med på dette album, men alligevel basker teksterne med rørende små indsigter, som det er en fornøjelse at være i selskab med og gå på opdagelse i."


Først med Saybia og sidenhen på egen hånd har Søren Huss markeret sig som en af Danmarks dygtigste sangere og ikke mindst sangskrivere. Det er blevet cementeret én gang for alle med hans medvirken i den seneste udgave af Toppen af Poppen, hvor de andre seks deltagere gav deres fortolkninger af nogle af Huss' største sange, mens Huss også viste en uovertruffen evne til at finde ind til sangenes kernen i sine versioner af musikkollegernes hits.

Midtlivsvisen, Søren Huss' tredje soloudspil, stråler hans sangskriverevner igen på egen hånd med både musik og tekster af tårnhøjt niveau! Få kan levere sange med så høj følsomhed og finesse som Huss.

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udgivet 24/11-2017
EAN/UPC 0602567066385
Kat.nr. 060256706638
Estimeret vægt 200 gram