Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Førpris
DKK 169,95
Din pris
DKK 159,95
Du sparer
6%
På lager

Vores kunder siger:


Fastland

Tina Dickow


Beskrivelse

Den akustiske guitar er trådt i baggrunden på Fastland, der har fængende omkvæd, energi og varme klange og ikke mindst Dickows vokal i fokus

Tina Dickows Fastland, der udkommer d. 28. september, er hendes 11. studiealbum, men ikke desto mindre er der masser af nyt under solen på det dugfriske album. Den århusianske sangerinde fortæller:

"Det nye denne gang har været, at guitaren ikke talte til mig, da jeg skulle igang med at udvikle de sang-ideer, jeg havde. For at arbejde mig ud af den skriveblokade, det affødte, satte jeg mig i stedet bag trommesættet eller med en synthesizer. Jeg måtte gentænke alle mine ideer og finde nye veje frem. Det har gjort, at vi, hvis jeg selv skal sige det, har ramt en fed balance mellem det skarpe og energiske og så det dybe og emotionelle. Der er faktisk en hudløshed i, at jeg ikke har haft guitaren at "gemme mig bag", hvis man kan sige det sådan".

Fastland er Tina Dickows til dato mest ambitiøse udgivelse internationalt, hvor hun har et af de største selskaber, BMG, i ryggen, og hun rejser i øjeblikket rundt og laver presse i diverse lande, hvor hun også spiller koncerter dette efterår.

Kommentar

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udgave Vinyl edition
Udgivet 28/09-2018
EAN/UPC 0602567792772
Kat.nr. 060256779277
Estimeret vægt 200 gram