Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 149,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

CD   (2017) DKK 119,95

More Nothing

Baby in Vain


Beskrivelse

Baby In Vain udgiver deres længeventede debutalbum, More Nothing, der udkommer 25. august via Partisan Records. Den danske trio leverer et af årets mest interessante albums, der emmer af fandenivoldskhed badet i rå og trodsig energi.

Albummet er opfølgeren til bandets populære EP, For The Kids fra 2016, og er lyden af et modnet Baby In Vain, der til stadighed kombinerer deres knivskarpe riffs, sardoniske lyrik og unikke uforudsigelighed på smukkeste vis. Hele albummet er optaget på bare 11 dage i Eve Studios med producenten Rob Ellis (PJ Harvey, Scott Walker, Bat For Lashes), og er i sandhed en spændende og spontan rejse, der trækker fine tråde mellem bandets skæve nøjagtighed og ungdommelige fandenivoldskhed.

Med karakteristiske Andrea Thuesen Johansen og Lola Hammerich i front, og med Benedicte Pierleonis magtfulde trommespil som grundlag, er Baby In Vain til stadighed garant for det gennemførte håndværk, der tidligere har ledt dem til at dele scener med navne som The Jesus og Mary Chain og The Kills.

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udgivet Storbritannien, 25/08-2017
EAN/UPC 0720841214915
Label PARTISAN
Katalognr. 866A162010
Genre Alternative
Estimeret vægt 300 gram