Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 499,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Desires (Deluxe)

Sound of a Gunshot


Beskrivelse

Limiteret (50 stk) deluxeversion med vinylen i en "bodybag" med en håndbundet løkke, incl. en Marco Evaristti dukke (der er tre forskellige slags dukker, der fordeles tilfældigt blandt de 50 stk deluxeversioner).

En provokunstner, en ung dansk sangerinde, en rapper fra New York, og en anerkendt producer. Det er lyden af Sound Of A Gunshot - et fiktivt soundtrack søsat af kunstneren og provokatøren Marco Evaristti, der især er kendt for sine provokerende og konceptuelle værker nok mest hans værk Helena (guldfisk i en blender).

Tilbage i 2014 introducerede Marcos gode ven Liam O' Connor (bedre kendt som L.O.C.) ham for sin faste producer Esben Thornhal. Her mødte Marco også sangerinden Chio Dyrlund og rapperen Mike Ekim. De blev hurtigt enige om en kollaboration og begyndte at arbejde på at få oversat Marcos billedlige tekster til et musikalsk univers.

Sound Of A Gunshot og er klar med debutalbummet Desires. Albummet er en fusion af fire menneskers idéer, talenter og visioner, der bedst kan beskrives som Quentin Tarantinos soundtrack til True Detectives sæson 3. Evaristti har på sangene udfordret Esbens stilsikre lyd ved at få ham til at tilsætte surf-guitar, shamanske rytmer og distortion. Dét kombineret med Chios lyse og smukke sangstemme, Mikes syngende rap og Evaristtis dystre spoken-word introer udgør det perfekte soundtrack til de mørke vinteraftener.

Kommentar

Første single "Stereo" blev ledsaget af en smuk og kunstnerisk musikvideo, som i øvrigt blev nomineret til en CPH:PIX Award og har vundet flere filmpriser. Se videoen her:

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Antal enheder × 2
Udgave Deluxe edition
Udkommer 22/02-2019
EAN/UPC 7332181091403
Label LOCAL
Vægt 1.000 gram