Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Found It (Limited Blå Vinyl)

Jacob Dinesen


Beskrivelse

Eksklusivt signeret udgave i blå vinyl er udsolgt pr. 3-12-18 kl. 14.00

De signerede eksemplarer bliver reserveret i den rækkefølge bestillingerne kommer ind.

Limited signed edition.


Du har sikkert allerede hørt sange som "World Before My Feet", "Take Her Away" og "Never Run". De tre titler er sange som allerede nu storhitter som singler på bl.a. DR P4, og som har været på Jacob Dinesens repertoire på årets festivaler.

Nu udkommer Found It - et helt nyt Jacob Dinesen-album med 11 fantastiske sange. Dette 3. album fra den 22-årige sanger/sangskiver og performer lægger uden tvivl endnu en dimension til den kometagtige karriere, som Jacob Dinesen velfortjent er igang med. Endnu en single er på vej. Det er Into Your Arms, en stor rockballade som Jacob har skrevet sammen med Søren Huss.

Hele tre topproducere har været i studiet for at producere det nye Dinesen-album. Det er Chief1, Søren Balsner (Carpark North) og Thunder & Lightning.

Found It udkommer på både CD og to forskellige vinyludgaver. Udover standardudgaven i sort vinyl, kan imusic.dk nemlig helt eksklusivt tilbyde et begrænset, nummeret oplag i blå vinyl!

Alle formater kan lige nu forudbestilles signeret af Jacob Dinesen, men i et begrænset antal så det er med at slå til!

Alle der forudbestiller det nye album er desuden med i konkurrencen om 10 x 2 koncertbilletter til Dinesens 2019-turné. Vi udtrækker de 10 vindere tirsdag den 20. november, som får direkte besked pr. email.

Albummet er på gaden den 16. november.

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udgave Limited edition
Udgivet 16/11-2018
Label Universal Music
Estimeret vægt 200 gram