Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 229,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Fejl40

Fejl40


Beskrivelse

fejl40 er den skruppelløse skriftestol, der med stærk poesi og skarp elektrokomposition, gnider sprogligt salt i såret, og taler åbent og ærligt, om alle vores fejl

Kommentar

fejl40 er en Aarhus-baseret duo, bestående af poet Kåre Wulff og fejl40 er en Aarhus-baseret duo, bestående af poet Kåre Wulff og komponist og lyddesigner Simon Erdmann, der siden 2015 har samarbejdet om at vrangvender mennesket i det 2100 århundrede og undersøge fejltagelser, trends og tendenser. Denne undersøgende proces har, efter års intensitet, affødt et Denne undersøgende proces har, efter års intensitet, affødt et betagede værk, der med stor ærlighed, detaljerigdom og humor, tager lytteren med på en 40 minutters overflyvning af det menneskelige landskab, med temaer som overforbrug, madvaner, porno, skærmmisbrug og klimakrise.

Poet og vokalist Kåre Wulff har en intens originalitet og ærlighed, og hans nerve og humor akkompagneres dygtigt af komponistens og hans nerve og humor akkompagneres dygtigt af komponistens mangfoldige produktioner. Musikken strækker sig over klassisk, hiphop, jazz og electronica, med et gennemgående visuelt soundscape.

Fejl40´s debutalbum af samme navn, udkommer digitalt og på vinyl Fejl40´s debutalbum af samme navn, udkommer digitalt og på vinyl den 5. april 2019, og de har med deres første single P O R N, lagt den første smagsprøve ud for at gyde vandene og lade Danmark vide, at de med stor sandsynlighed har lidt af befolkningens hjerte - på hjerte.

Vi ønsker at skabe et væsen, der har mandat til at sige alt det Vi ønsker at skabe et væsen, der har mandat til at sige alt det usagte. Derfor forholder os i poetisk tilstand, til alt, med en humoristisk afstand, og lukker først op for os selv - sidenhen dig for med vores ord, direkte fra dit hjerte, at taler åbent, om alt det du ved, vi har været så frygteligt fælles om at fucke op.

Duoen er en del af musik og kunstfællesskabet urall.me collective, Duoen er en del af musik og kunstfællesskabet urall.me collective, der er en kommende platform for divers kunst og udtryk.

Produktdetaljer

Medie LP   (LP VINYL)
Udkommer Danmark, 05/04-2019
Label Fejl40
Estimeret vægt 300 gram