Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
kr. 199,95
Forventes afsendt
10-14 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Silent Dream

Blue Foundation


Beskrivelse

Silent Dream er det 6. studiealbum fra Blue Foundation. Albummet er en sammensmeltning af pitch-shifted vokal og hakkede, udsyrede melodier. Silent Dream indeholder 9 numre med spændende rytmisk "non party" musik, som du ikke kan danse til.

Silent Dream er et elektronisk, IDM-lydende album uden en typisk sangstruktur, og ingen lead-vokal, kun vokalsamples af Sara Savery aka. Drop Gun og Tobias Wilner. Dette står i stor kontrast til de sidste 5 Blue Foundation albums, der mere eller mindre er struktureret omkring drømmende popsange.

Albummet er optaget, produceret og mixet i Crown Heights, Brooklyn, Shanghai og København i løbet af 3 måneder i 2018. Det er det hurtigst indspillede Blue Foundation-album nogensinde. Tobias Wilner & Bo Rande søgte efter en mere spontan, eksperimerende og direkte lyd. Albummet har således meget til fælles med Tobias Wilner's andre projekter Bichi og New York United. Med dette album ønskede de at give plads til de lag i deres musik, som normalt bliver gemt i produktionen, og sætte mindre fokus på en leadvokal.

Produktdetaljer

Medie   LP   (LP VINYL)
Udgivet   12/04-2019
Label   KØN Records
Estimeret vægt   300 gram