Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Twenty Five

George Michael


NTSC/Region 0. Exhaustive DVD featuring nearly every video made by the British Pop icon. 40 music videos from his heady days in Wham! to his phenomenally successful solo career. Tracklisting - Disc One: 'Club Tropicana', 'Wake Me Up Before You Go-Go', 'Freedom', 'Last Christmas', 'Everything She Wants', 'I'm Your Man', 'The Edge Of Heaven', 'Careless Whisper', 'A Different Corner', 'I Knew You Were Waiting (For Me)' (with Aretha Franklin), 'I Want Your Sex', 'Faith', 'Father Figure', 'One More Try', 'Monkey', 'Kissing A Fool', 'Freedom 90', 'Don't Let The Sun Go Down On Me' (with Elton John) and 'Too Funky'. Disc Two: 'Fastlove', 'Jesus To A Child', 'Spinning The Wheel', 'Older', 'Outside', 'As (with Mary J. Blige), 'Freeek!', 'Amazing', 'John And Elvis Are Dead', 'Flawless (Go to the City)', 'Shoot The Dog', 'Roxanne', 'An Easier Affair', 'If I Told You That (with Whitney Houston), 'Waltz Away Dreaming' and 'Somebody To Love'. Sony/BMG. 2006.




Medie MDVD   (Musik-DVD)
Antal enheder × 2
Udgave Remastered edition
Udgivet USA, 27/02-2007
Oprindeligt udgivet 2006
EAN/UPC 0886970229197
Label POP
Katalognr. EPIC702291DVD
Genre Musik
Estimeret vægt 189 gram
Sprog Engelsk
Primary Contributor George Michael