Julefrokosten -  - Film -  - 5706102398308 - 5. november 2010
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Julefrokosten

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Julefrokosten

Den årlige Julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt. Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps, ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser; ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retardere og hårdtslående fejedreng Buller. Traditionen tro, går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op. Det viser sig også, at Anders Bo ikke kun er med til julefrokosten for at feste med sine nye kolleger, han har en skjult dagsorden, der pludselig sætter hans popularitet hos sine nye venner og nyfundne kærlighed til Amalie på spil. Og når promillen har taget over, kan det kun gå galt!


Den årlige julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt. Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps, ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser, ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retarderede og hårdtslående værkfører Buller.

Traditionen tro går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger, og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 5. november 2010
Oprindeligt udgivet 2009
EAN/UPC 5706102398308
Katalognr. DVD9830
Genre Komedie
Mål 80 g
Region Region 0   (Alle lande) Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instruktør Rasmus Heide
Producent Fridthjof Film
Forfatter Rasmus Heide
Forfatter Thomas Glud
Skuespiller Martin Brygmann
Skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis
Skuespiller Anders W. Berthelsen
Skuespiller Thure Lindhardt
Skuespiller Kim Bodnia
Skuespiller Julie R. Ølgaard
Skuespiller Dick Kaysø
Skuespiller Mick Øgendahl
Skuespiller Søren Malling

Andet i samme serie