Soyas Danske Lystspil -  - Film - Palladium - 5709165365324 - 11. oktober 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Soyas Danske Lystspil

Pris
DKK 179,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 5. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Soyas Danske Lystspil

Soya's En tagsten i ho'det

Hele byen kender adjunkt Tvebo (Poul Bundgaard) som en sur og kedelig person. Han er sur på sine gymnasieelever og på den yndige Ella og på den kvikke Hans Christian, men heller ikke hans kolleger går ram forbi. Han er ikke mindre tvær og sur i hjemmet, hvor hans søde, men forkuede kone Sif (Lily Broberg) forgæves prøver at gøre ham tilpas. Men så en dag, da Tvebo træder ud af sin gadedør, rammes han i hovedet af en tagsten. Det viser sig ikke at være nogen almindelig tagsten.

Soya's Sytten

Sommeren 1913. Jacob er sytten år og går i gymnasiet. Han bor hos sin far, professor Latour Petersen, som er enkemand. Jacob kender intet til kærligheden eller erotikken ud over det, han har læst i forskellige bøger. Da Jacob bliver inviteret til sin onkel Andreas' hus, sværmer han for kusinen Vibeke. Hårdt presset går Vibeke i seng med Jacob. Hun synes dog ikke, at det er noget særligt. Jacob har derimod fået blod på tanden og søger nu viden hos husets andre kvindelige beboere.

Uden en trævl

Lillians (Anne Grete Nissen) frygt for at være frigid udarter sig til et erotisk eventyr med en læge (Ib Mossin), som villigt deler ud af sine erotiske erfaringer. Lillian leger sig muntert gennem Europa i den varme sommer. Og erotikkens verden ligger åben for den uskyldige piges fødder. Anne Grete Nissen, der var kendt fra Studenterscenen, blev valgt til hovedrollen i filmen Uden en trævl. Af hensyn til sin lidt ældre kollega af samme navn valgte man kun at kalde hende Anne Grete.

Sangen om den røde rubin

Unge lærer Ask får en rektorstilling i et lille ø-samfund. Han bliver straks gode venner med hjælpelæreren Jo, og sammen udforsker de nogle af øens unge damer. Ask gør et par af kvinderne gravide, og stikker af. I København møder han den unge kvinde, Embla. Ask betages af Embla, men hvad med de to gravide kvinder på øen? Ole Søltoft er Ask, der i filmen boltrer sig med Lisbeth Lundquist, Ghita Nørby, Annie Birgit Garde, Lotte Horne og Lykke Nielsen.

Medie Film     DVD
Antal discs 4
Udgivet 11. oktober 2018
EAN/UPC 5709165365324
Udgiver Palladium
Mål 136 × 192 × 15 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Danske DVD-film og serier

Vis alle

Flere tilbud: Bokssæt med film og serier