Into the Wild (2-disc) - DVD /movies /standard / DVD

Into the Wild

Pris
kr. 69,95
Forventes afsendt
6-8 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvert år forsvinder tusinder af mennesker ? nogle sikkert helt bevidst. Christopher McCandless adskiller sig dog ud fra de fleste ved at føre en nøjagtig dagbog over, hvad han oplever i sin nyvundne frihed. Det er blevet til filmen ?Ind i vildmarken?.

I en alder af 22 og med en college-eksamen, der kunne sikre ham plads på et fint universitet og med forældre, der kunne betale for det, vælger Christopher at vende ryggen til sit gamle liv, slette alle spor og drage ud for at finde friheden.

Turen går på kryds og tværs gennem USA, fører ham fra South Dakotas hvedemarker til river rafting på Colorado Floden og lader ham møde afvisning, venlighed, brutalitet og kærlighed.

Undervejs lærer han af de mennesker, han møder, ligesom de får åbnet deres øjne af den alvorlige unge mand, der søger noget, som han ikke ved, hvad er.

Til sidst begiver han sig ud i den snedækkede ødemark i Alaska ? helt ud til den yderste grænse.

Kommentar

Hvert år forsvinder tusinder af mennesker - nogle sikkert helt bevidst. Christopher McCandless adskiller sig dog fra de fleste ved at føre en nøjagtig dagbog over, hvad han oplever i sin nyvundne frihed. Det er blevet til filmen Ind i vildmarken.

I en alder af 22 og med en college-eksamen, der kunne sikre ham plads på et fint universitet og med forældre, der kunne betale for det, vælger Christopher at vende ryggen til sit gamle liv, slette alle spor og drage ud for at finde friheden. Turen går på kryds og tværs gennem USA, fører ham fra South Dakotas hvedemarker til river rafting på Colorado Floden og lader ham møde afvisning, venlighed, brutalitet og kærlighed.

Undervejs lærer han af de mennesker, han møder, ligesom de får åbnet deres øjne af den alvorlige unge mand, der søger noget, som han ikke ved, hvad er. Til sidst begiver han sig ud i den snedækkede ødemark i Alaska - helt ud til den yderste grænse...

Medie Film     DVD
Antal enheder × 2
Udgivet Danmark, 22/07-2008
Oprindeligt udgivet 2007
EAN/UPC 7332431028920
Label PARAMOUNT
Katalognr. DK1138966
Genre Drama
Estimeret vægt 186 gram
Spilletid 02:20:00
Region Region 2 (Europa)
Undertekster Dansk
Writer Sean Penn
Director Sean Penn
Director Jon Krakauer (Book)
Producer Paramount Vantage