Doctor Sleep -  - Film -  - 7340112751494 - 19. marts 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Doctor Sleep

Pris
DKK 59,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 28. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Doctor Sleep

Filmatiseringen af Stephen Kings efterfølger til klassikeren The Shining (Ondskabens Hotel).

Mange år efter de traumatiserende hændelser på The Overlook Hotel, er Dan Torrance blevet en alkoholiker, der har svært ved at finde arbejde. Dan har helt særlige egenskaber, kaldet 'The Shining', og han indser snart mulighederne i at bruge disse egenskaber til et godt formål. Han finder arbejde på et hospice, hvor han bliver kendt som "Dr. Sleep". En dag stifter han bekendtskab med den unge pige, Abra Stone, som også besidder samme evner, men i et omfang der langt overstiger Dans. Onde kræfter vil udnytte dette potentiale, og Dan må gøre alt i sin magt for at redde den unge pige... det indbefatter også et gensyn med det sted, han svor aldrig at vende tilbage til.

Mike Flanagans filmatisering er mere tro mod Stephen Kings bogforlæg end Stanley Kubricks kontroversielle filmatisering af The Shining var. Men også visse af Kubricks elementer anerkendes i denne efterfølger.

Mike Flanagan har på rekordtid vist sig som en af tidens vigtigste gyserfilminstruktører. Han står bl.a. de anmelderroste gysere Oculus, Hush og Before I Wake og ikke mindst den overraskende succes i form af Netflix-serien The Haunting of Hill House. Derudover har han også tidligere instrueret filmatiseringsen af en anden Stephen King-roman, Geralds Farlige Leg.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 19. marts 2020
EAN/UPC 7340112751494
Mål 14 × 19 × 1 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk Norsk Svensk

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Doctor Sleep (film)

Vis alle

Flere tilbud: DVD til 59,95 DKK