Gemini Man

Pris
kr. 129,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Will Smith spiller hovedrollen i denne intense Sci Fi-actionthriller instrueret af Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain).

I en menneskealder har han været nationens skraldemand ham, der fjerner uønskede hindringer og besværlige vidner. Nu vil den 51-årige Henry Brogan trække sig tilbage fra det opslidende arbejde som snigmorder blot for at opdage, at nogen er ude på at gøre hans pensionering permanent. Man har sendt den bedste ud efter ham. Den bedste er Henry Brogan! Pludselig må den 51-årige snigmorder flygte over hals og hoved fra en 23-årig klon af sig selv. Den ældre version er tynget af samvittighedskvaler over sin karriere, den yngre version er tynget af eksistentiel tvivl om, hvem han er. Til vands, til lands og i luften går den vilde jagt, hvor Henry heldigvis får hjælp af sin gamle kollega Danny, fordi hun ikke er helt tilfreds med den måde, tingene udvikler sig på.

Gemini Man er en af de teknisk mest avancerede film nogensinde med helt særlig teknologi brugt til at lave en troværdig, ung udgave af Will Smith med computereffekter. Derudover er filmen skudt med superavancerede kameraer for at få den højeste billedhastighed og -opløsning til dato.

Medie Film     DVD
Udgivet 24/02-2020
EAN/UPC 7340112751722
Mål 190 × 135 × 14 mm
Estimeret vægt 124 g
Region Region 2 (Europa)
Undertekster Dansk