Season 4

Csi: New York

Pris
kr. 39,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Jagten efter morderen i byen som aldrig sover! Mack Taylor (Gary Sinise) er en ihærdig og dedikeret retsmedicinere i The Big Apple. Sammen med kollegaen Stella Bonasera (Melina Kanakaredes), leder han et team af eksperter i byen som aldrig sover. Stædig, hård og frygtløs, lever de et dagligt liv i skyggen af jalousi, vanvid, galskab, og ikke mindst mord.

- 3 Emmy nomineringer og fire priser og 11 nomineringer. - I den ledende rolle, ser vi, at Gary Sinise blev nomineret til en Oscar for sin rolle som Lt Dan i Forrest Gump. Han har også optrådt i store film som Apollo 13, Ransom og The Green Mile, og vandt også en Golden Globe og en Emmy

Kommentar

CSI: New York er produceret af action-eksperten Jerry Bruckheimer, og den følger selvsagt det samme koncept, som har fungeret så fremragende i de to forgængere, C.S.I. og C.S.I: Miami. Her har man ladet veletablerede filmstjerner som William Petersen (Manhunter) og David Caruso (Kiss of Death) spille lederne af to hold kriminalteknikere, der opklarer forbrydelser ved hjælp af de mest forbløffende high tech-metoder. I CSI: New York er valget faldet på den karismatiske og talentfulde Gary Sinise, der har markeret sig i film som Mus og mænd (som han også instruerede), Apollo 13, Ransom og The Human Stain. Og takket være Sinises præstation i rollen som Mac Taylor kan man se frem til en mere end værdig arvtager til Grissom og Caine. Som Taylors partner i serien ses Melina Kanakaredes, der spiller kriminaleassistent Stella Bonasera. Hun har tidligere kunnet opleves i serier som New York Blues og spillefilm som 15 Minutes, hvor hun spillede over for Robert De Niro.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Udgivet 20/10-2009
Oprindeligt udgivet 2008
EAN/UPC 7391970031075
Katalognr. 7391970031075
Genre Action
Mål 172 × 135 × 13 mm
Vægt 200 g
Spilletid 14:42:00
Region Region 2 (Europa)
Lydformat Dolby Digital 5.1
Billedformat 16:9
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk
Director Anthony E. Zuiker
Director Ann Donahue
Director Carol Mendelsohn